Wat is webhosting? De juiste webhost kiezen

Een webhostingservice maakt uw websitebestanden beschikbaar voor internet voor anderen om te bekijken. Er zijn vier basistypen webhosting, gedeelde, reseller, virtuele privé-server en toegewijde hosting om te selecteren op basis van uw individuele websites-vereisten. In dit artikel zal ik een verklaring geven van de verschillende soorten diensten en uitleggen hoe ze van elkaar verschillen. De conclusie zal een vergelijking tussen hen bieden om u te helpen begrijpen welk type het beste is voor uw website.

Type webhosting

Gedeelde webhosting – het is het meest elementaire type service en is waar uw websitebestanden worden gedeeld met vele andere websites op dezelfde server. Uw bestanden worden opgeslagen op een server die door alle andere websites toegang heeft gekregen tot uw website. Dit is vaak de goedkoopste optie, omdat het een domeinnaam en het IP-adres gebruikt dat bijna identiek is aan degene die u hebt geregistreerd. Het is erg goedkoop en eenvoudig te gebruiken, maar is mogelijk niet voldoende voor sommige veeleisende e-commerce-applicaties.

Reseller Web Hosting – Het lijkt erg op de gedeelde hosting, behalve dat het een reseller-account gescheiden is van het primaire account. De reseller heeft de mogelijkheid om hun eigen software-, hardware- en netwerkapparatuur toe te voegen. Dit is het populairste hostingtype vandaag. Wederverkopers worden in een groot deel betaald door de hoeveelheid bandbreedte die ze kopen, die vrij duur kunnen worden.

Virtuele privéserver – dit is een type webhosting waarbij elke website wordt gehost op zijn eigen dedicated server. Elke website is toegewezen met zijn eigen fysieke harde schijf, bandbreedte en geheugen. Zoals uw bedrijf groeit, worden er meer websites toegevoegd aan de server en het vereiste niveau van toegewijde opslagruimte neemt toe. Prijzen beginnen bij ongeveer $ 20 per maand voor kleine bedrijven.

Dedicated Server – Het is een type webhosting waarbij Web Masters hun eigen server hebben. Het belangrijkste voordeel hier is dat de server niet wordt gedeeld met andere klanten. De klant heeft de mogelijkheid om te kiezen welke applicaties zijn geïnstalleerd en welke applicaties zijn uitgeschakeld. De opslagruimte die de toepassing vereist is, wordt ook gespecificeerd door de klant. Dit is een goede keuze voor online bedrijfseigenaren wiens applicaties en gegevensopslagruimtes hoog zijn.

Er zijn veel verschillende soorten webhosts om uit te kiezen. U moet uitgebreid onderzoek doen om een goede webhosting voor uw vereisten te vinden. De meeste webhosts bieden verschillende soorten functies tegen verschillende prijzen. Kies zorgvuldig op basis van de vereisten van uw websites.

Klik hier voor info: https://eigen-domein.com/